In een paar woorden...

Wij zijn een team van ontwikkelaars en projectmanagers, voortdurend op zoek naar de meest efficiënte manier om ultra-presterende digitale projecten te creëren.

Ons kritische denken, onze communicatie en onze constante leergierigheid helpen ons dit doel te bereiken.

Onze Missie

Sinds 2015 ondersteunen wij onze partners bij het creëren van websites en digitale tools, door hun ideeën en digitale behoeften om te zetten in concrete oplossingen. Wij selecteren, installeren en onderhouden de benodigde technologieën om hun digitale visies te realiseren.

Onze Visie

Sinds het begin van ons avontuur is het doel nooit geweest om het grootste bureau te zijn, noch om de meeste prijzen te winnen. Wij geloven sterk dat de balans tussen werk en privéleven van onze medewerkers essentieel is, zowel op persoonlijk vlak als door middel van voortdurende training.

We leven allemaal in een wereld waar alles snel en verbonden is. Het creëren van deze omgeving is de sleutel tot de kwaliteit van ons werk. Door dit bij elke beslissing en project dat we accepteren in gedachten te houden, denken we dat een deel van ons succes sinds het begin hiervan afkomstig is.

Ons team

 • Jean-François

  Jean-François

  Managing Partner

 • Elodie

  Elodie

  Lead Frontend Developer

 • Jonathan

  Jonathan

  Lead Backend Developer

 • Sarah

  Sarah

  Backend Developer

 • Arno

  Arno

  Designer & Frontend Developer

Onze Tech Stacks

Wij bieden een breed scala aan diensten die al uw ontwikkelingsbehoeften dekken. Omdat alles met elkaar verbonden is, kunt u op ons vertrouwen voor alle technische aspecten van uw projecten.

Onze Waarden

Uitmuntendheid

De weg die we bewandelen om de verwachtingen te overtreffen, de hoogste normen te bereiken en ongeëvenaarde kwaliteit te bieden in alles wat we ondernemen.

Dienstbaarheid

Onze wil om de verwachtingen te overtreffen, behoeften te anticiperen en een uitzonderlijke klantbeleving te bieden in elke fase van onze samenwerking.

Verantwoordelijkheid

Een proactieve houding, totale transparantie en een constante toewijding om onze verplichtingen tegenover onze klanten en partners volledig na te komen.

Respect

Aandachtig luisteren, een diep begrip van individuele behoeften en een toewijding om elke interactie met overweging en integriteit te behandelen.

Moed

Grenzen verleggen, onbevreesd innoveren en uitdagingen met een onwrikbare vastberadenheid aangaan, waardoor we buitengewone kansen en oplossingen voor onze klanten creëren.

Teamgeest

Een harmonieuze samenwerking, het delen van creatieve ideeën en een collectieve synergie. Door samen te werken realiseren we uitzonderlijke projecten en versterken we de kracht van onze eenheid.

Connectis Group

MV Studio maakt deel uit van Connectis Group, een familiebedrijf dat al 20 jaar ten dienste staat van KMO’s, met een team van vijftig experts in alle technologische domeinen: informatica, drukwerk, telecom, veiligheid en digitaal.

Connectis Group

Laten we praten over
uw project!

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie!