Migratie

Wij bieden een migratieservice voor internetprojecten die is ontworpen om een soepele en ononderbroken overgang te garanderen. Of u nu van dienstverlener of bureau wilt veranderen, uw technologische infrastructuur wilt updaten of nieuwe functionaliteiten wilt integreren, ons team van experts staat voor u klaar. We zorgen voor de migratie van uw gegevens, de compatibiliteit van uw applicaties en de continuïteit van uw SEO-ranking.

Dankzij onze methodische en beveiligde aanpak minimaliseren we de risico’s en downtime, terwijl we de prestaties van uw nieuwe site maximaliseren. Vertrouw op onze expertise voor een succesvolle en stressvrije migratie.

Onze Methodologie

 • Analyse van de Huidige en Doelplatform

  We beginnen met een grondige analyse van uw huidige site en het doelplatform. Deze stap omvat het begrijpen van uw specifieke behoeften, de reikwijdte van het project en het identificeren van de kritieke elementen die moeten worden gemigreerd.

 • Migratieplanning

  Op basis van de voorlopige analyse stellen we een gedetailleerd migratieplan op. Dit plan bevat de te volgen stappen, de benodigde middelen, de tijdlijn en de risicobeheersmaatregelen. We definiëren ook de controlepunten om de voortgang van het project te volgen.

 • Gegevensback-up

  Voordat we met de migratie beginnen, maken we een volledige back-up van uw huidige site. Deze back-up bevat alle gegevens, configuraties en essentiële bestanden om ervoor te zorgen dat er tijdens het proces geen informatie verloren gaat.

 • Voorbereiding van de Doelomgeving

  We configureren de doelomgeving en zorgen ervoor dat deze klaar is om uw site te ontvangen. Deze stap omvat de installatie van de benodigde tools, de configuratie van de servers en de optimalisatie van de infrastructuur om aan uw prestatie-eisen te voldoen.

 • Gegevens- en Inhoudsmigratie

  We gaan over tot de migratie van gegevens en inhoud, waarbij we de integriteit van de informatie behouden. Deze stap omvat de overdracht van databases, mediabestanden en specifieke configuraties. We gebruiken geautomatiseerde tools en scripts om een efficiënte en foutloze migratie te garanderen.

 • Tests en Validatie

  Zodra de migratie is voltooid, voeren we rigoureuze tests uit om te controleren of alles correct werkt. Deze tests omvatten de controle van de gegevensintegriteit, de functionaliteiten van de site en de prestaties. We valideren ook dat de site correct is geïndexeerd door zoekmachines en dat de SEO intact is.

 • Beheer van Redirects

  Om verlies van verkeer te voorkomen en uw SEO te behouden, configureren we de benodigde redirects (301, 302) van de oude URL's naar de nieuwe. Dit zorgt ervoor dat bezoekers en zoekmachines zonder problemen de nieuwe pagina's kunnen vinden.

 • Training en Ondersteuning

  We bieden uitgebreide training aan uw teams om hen vertrouwd te maken met het nieuwe platform. We bieden ook doorlopende ondersteuning om eventuele problemen snel op te lossen en een soepele overgang te garanderen.

 • Follow-up en Doorlopende Optimalisatie

  Na de livegang monitoren we de prestaties van de site om ervoor te zorgen dat alles volgens plan verloopt. We voeren doorlopende aanpassingen en optimalisaties uit om de best mogelijke gebruikerservaring te garanderen.

Laten we praten over
uw project!

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie!