Website

Wilt u de online aanwezigheid van uw bedrijf verbeteren? Onze dienst voor het creëren van een bedrijfswebsite is de ideale oplossing. Wij bieden professionele en gepersonaliseerde designs, geoptimaliseerd voor zoekmachineoptimalisatie (SEO), wat zorgt voor een verhoogde zichtbaarheid in zoekmachines. Onze sites zijn volledig responsief, wat zorgt voor een soepele navigatie op alle apparaten.

Wij hechten veel belang aan veiligheid en prestaties, en maken gebruik van gebruiksvriendelijke contentmanagementsystemen (CMS). Met onze expertise wordt uw bedrijfswebsite een belangrijk hulpmiddel om bezoekers aan te trekken en om te zetten in loyale klanten. Neem vandaag nog contact met ons op om uw digitale project te realiseren

Onze Methodologie

 • Analyse van Behoeften

  We beginnen met een grondige analyse om uw zakelijke doelen, uw doelgroep en uw specifieke behoeften te begrijpen. Deze stap omvat interviews met belanghebbenden, marktonderzoeken en de evaluatie van uw bestaande processen.

 • Opstellen van het lastenboek

  Op basis van de behoefteanalyse stellen we een gedetailleerd projectdocument op dat de functionaliteiten, technische vereisten en verwachtingen van het project beschrijft. Dit document dient als leidraad gedurende het gehele ontwikkelingsproces.

 • Ontwerp van de Architectuur

  Wij ontwerpen een robuuste en schaalbare technische architectuur voor uw site. Deze stap omvat de selectie van geschikte technologieën en de definitie van de infrastructuur die nodig is om de prestaties en beveiliging van de site te waarborgen.

 • UX/UI Design

  Onze ontwerpers creëren wireframes en interactieve prototypes van de gebruikersinterface (UI). We richten ons op ergonomie en gebruikerservaring (UX) om intuïtieve en prettige navigatie te garanderen. De ontwerpen worden met u besproken en gevalideerd om ervoor te zorgen dat ze aan uw verwachtingen voldoen.

 • Agile Ontwikkeling

  We hanteren een agile aanpak voor de ontwikkeling, waarbij het project wordt opgedeeld in sprints. Elke sprint resulteert in de levering van specifieke functionaliteiten. Deze methode stelt ons in staat om tussentijdse feedback te integreren en het ontwikkelproces aan te passen aan de behoeften.

 • SEO Optimalisatie

  We passen vanaf het begin van de ontwikkeling de beste SEO-praktijken toe om ervoor te zorgen dat uw site goed wordt geïndexeerd door zoekmachines. Dit omvat de optimalisatie van metatags, URL's, inhoud en afbeeldingen.

 • Tests en Validatie

  We voeren rigoureuze tests uit in elke fase van de ontwikkeling om de kwaliteit en prestaties van de site te waarborgen. Dit omvat unit tests, prestatietests, beveiligingstests en gebruikerstests om te valideren dat de site aan de gedefinieerde vereisten voldoet.

 • Support en Onderhoud

  Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw site blijft presteren en beveiligd is. We voeren regelmatige updates uit en staan klaar om snel eventuele problemen op te lossen.

Laten we praten over
uw project!

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie!