Technische Audit

Heeft uw website problemen met prestaties, beveiliging of SEO? Ons bureau biedt een volledige technische auditservice voor websites, ontworpen om problemen te identificeren en te corrigeren die uw online aanwezigheid kunnen schaden.

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze expertise uw online aanwezigheid kan transformeren.

Onze Methodologie

 • Voorlopige Analyse

  We beginnen met een voorlopige analyse om de doelstellingen van uw site, uw belangrijkste zorgen en uw specifieke verwachtingen te begrijpen. Deze stap omvat discussies met uw teams om informatie te verzamelen over de huidige prestaties van de site en de problemen die zich voordoen.

 • Prestatiescontrole

  We gebruiken gespecialiseerde tools om de prestaties van uw site te meten, waarbij we aspecten zoals laadtijden van pagina's, afbeeldingsgrootte, code-rendering en serverbronnen analyseren. We identificeren elementen die uw site vertragen en bieden oplossingen om de snelheid en reactietijd te verbeteren.

 • Beveiligingsevaluatie

  We voeren een volledige beveiligingsevaluatie van uw site uit. Dit omvat de controle van SSL-certificaten, de analyse van bestandstoestemmingen, het opsporen van bekende kwetsbaarheden en het beoordelen van coderingspraktijken. We identificeren beveiligingslekken en doen aanbevelingen om de bescherming van uw site te versterken.

 • Technische SEO Audit

  We voeren een technische SEO-audit uit om de mogelijkheid van uw site om goed te worden geïndexeerd door zoekmachines te beoordelen. We controleren metatags, URL-structuur, dubbele inhoud, afbeeldingsoptimalisatie, laadsnelheid en mobiele optimalisatie. We bieden aanbevelingen om uw zichtbaarheid en ranking in zoekmachines te verbeteren.

 • Controle van Compatibiliteit en Toegankelijkheid

  We controleren de compatibiliteit van uw site met verschillende browsers en apparaten (computers, tablets, smartphones). We voeren ook toegankelijkheidstests uit om ervoor te zorgen dat uw site bruikbaar is voor mensen met een handicap. We stellen aanpassingen voor om de gebruikerservaring op alle apparaten te verbeteren.

 • Rapportgeneratie en Aanbevelingen

  Aan het einde van onze audit stellen we een gedetailleerd rapport op met alle waarnemingen, geïdentificeerde problemen en hun potentiële impact. Het rapport bevat ook specifieke en geprioriteerde aanbevelingen om de problemen op te lossen en uw site te optimaliseren.

 • Actieplan en Begeleiding

  We presenteren het rapport en bespreken samen de aanbevelingen. We ontwikkelen een persoonlijk actieplan om de nodige verbeteringen door te voeren. Ons team begeleidt u gedurende het hele proces om ervoor te zorgen dat de aangebrachte wijzigingen effectief zijn en in lijn met uw doelstellingen.

 • Opvolging en Voortdurende Optimalisatie

  Na de implementatie van de aanbevelingen blijven we de prestaties van uw site monitoren om ervoor te zorgen dat de verbeteringen het gewenste effect hebben. We voeren regelmatig audits uit om nieuwe optimalisatiemogelijkheden te identificeren en uw site in perfecte staat te houden.

Laten we praten over
uw project!

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie!