eCommerce

Wilt u uw online bedrijf laten groeien en een breder publiek bereiken? Ons bureau biedt een complete service voor het creëren van e-commerce websites, ontworpen om aan uw specifieke behoeften te voldoen en het succes van uw online winkel te garanderen.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw project te bespreken en ontdek hoe wij u kunnen helpen om van uw online winkel een groot succes te maken.

Onze Methodologie

 • Analyse van Behoeften

  We beginnen met een grondige analyse om uw zakelijke doelen, uw doelgroep en uw specifieke behoeften te begrijpen. Deze stap omvat interviews met belanghebbenden, marktonderzoeken en de evaluatie van uw bestaande processen.

 • Opstellen van het lastenboek

  Op basis van de behoefteanalyse stellen we een gedetailleerd projectdocument op dat de functionaliteiten, technische vereisten en verwachtingen van het project beschrijft. Dit document dient als leidraad gedurende het gehele ontwikkelingsproces.

 • Ontwerp van de Architectuur

  Wij ontwerpen een robuuste en schaalbare technische architectuur voor de e-commerce site. Deze stap omvat de selectie van geschikte technologieën en de definitie van de infrastructuur die nodig is om de prestaties en beveiliging van de site te waarborgen.

 • UX/UI Design

  Onze ontwerpers creëren wireframes en interactieve prototypes van de gebruikersinterface (UI). We richten ons op ergonomie en gebruikerservaring (UX) om intuïtieve en prettige navigatie te garanderen. De ontwerpen worden met u besproken en gevalideerd om ervoor te zorgen dat ze aan uw verwachtingen voldoen.

 • Agile Ontwikkeling

  We hanteren een agile aanpak voor de ontwikkeling, waarbij het project wordt opgedeeld in sprints. Elke sprint resulteert in de levering van specifieke functionaliteiten. Deze methode stelt ons in staat om tussentijdse feedback te integreren en het ontwikkelproces aan te passen aan de behoeften.

 • Integratie van E-commerce Functionaliteiten

  We integreren alle essentiële functies voor het beheer van uw online winkel: product- en voorraadbeheer, veilige betaalopties, orderbeheer, promoties en marketingtools. We zorgen ervoor dat alle functionaliteiten perfect aansluiten bij uw bedrijfsprocessen.

 • SEO Optimalisatie

  We passen vanaf het begin van de ontwikkeling de beste SEO-praktijken toe om ervoor te zorgen dat uw site goed wordt geïndexeerd door zoekmachines. Dit omvat de optimalisatie van metatags, URL's, inhoud en afbeeldingen.

 • Tests en Validatie

  We voeren rigoureuze tests uit in elke fase van de ontwikkeling om de kwaliteit en prestaties van de site te waarborgen. Dit omvat unit tests, prestatietests, beveiligingstests en gebruikerstests om te valideren dat de site aan de gedefinieerde vereisten voldoet.

 • Implementatie en Training

  Na voltooiing van de site zorgen wij voor de implementatie en livegang. We bieden ook een volledige training aan uw teams om hen vertrouwd te maken met het beheer van de site en de e-commerce functionaliteiten.

 • Ondersteuning en Onderhoud

  Wij bieden doorlopende ondersteuning en onderhoudsdiensten om ervoor te zorgen dat uw site blijft presteren en beveiligd is. We voeren regelmatige updates uit en staan klaar om snel eventuele problemen op te lossen.

Laten we praten over
uw project!

Neem contact met ons op om uw behoeften te bespreken onder het genot van een kop koffie!